OVER ONS

Bastiaan Bakker woont al 35 jaar in (of nét naast) Leiden en zijn liefde voor de stad blijft alleen maar groeien. Je kunt hem kennen van het Leiden International Film Festival, de allereerste Buurt op het stationsplein of vele andere events in de stad.

Het creatief ondernemerschap zit in zijn DNA dus toen Birgit en hij 4 jaar geleden begonnen met hun 2-wekelijkse 'Snode Plannen' meetings om elkaar te stimuleren waar ze met hun bedrijven naar toe wilde gaan, was het een kwestie van tijd om deze gesprekken ook met andere Leidse ondernemers te houden.

Ondernemers waar ze goed bevriend mee zijn, die ze al jaren kennen uit de stad of juist nog nooit eerder hebben ontmoet; ze komen allemaal voorbij in het eerste seizoen.

Bastiaan: "Het is echt te gek om te zien hoeveel mooie ondernemers er in Leiden rondlopen en ik ben trots om deze 10 ondernemers aan jullie voor te stellen!"

 Birgit Taal-Soethof! Birgit is een Leidse Lady die eigenlijk de stad een poosje geleden verlaten heeft (kon echt niet anders) maar omdat ze zo van Leiden houdt toch hier werkt en allerlei projecten optuigt om in de stad actief te kunnen blijven (zoals bijvoorbeeld Awesome Leiden of de Leidse Kubb Cup) kan ze zich nu weer helemaal vast bijten een mooi nieuw Leids project!

Als ondernemer in de marketing is storytelling een belangrijk onderdeel van haar werk. De combinatie tussen, verhalen vertellen, Leiden, ondernemerschap maakt dat Birgit enorm veel zin heeft om de ondernemers het hemd van het lijf te vragen en hun verhalen met jullie te delen.

Al ruim 11 jaar is Erik Wildeman bezig met alles wat te maken heeft met bewegend beeld. Van geanimeerde visuals tot livestreams, aftermovies tot studio-opnames in zijn eigen studio in hartje Leiden en van talkshows tot aan grote festivals, WildemanVisuals is in de loop der jaren uitgegroeid tot een mooi Leids bedrijf waar meerdere personen voor werken. 2 of 24 camera's nodig? Geen probleem! We zijn dan ook mega blij dat we samen met Erik dit mooie avontuur aan mogen gaan en gebruik kunnen maken van zijn prachtige studio.